Liikematka tilauslennon siivin – näin hyödynnät yksityislentoja liikematkailussa!

 

Liikematkojen taittaminen tilauslennoilla yleistyy kovaa vauhtia – kun runsas määrä tapaamisia täytyy sovittaa tiukkaan aikatauluun, tehokas ja luotettava siirtyminen kaupunkien ja maiden välillä on erityisen tärkeää.

Listasimmekin jo aikaisemmin yhdeksän tärkeintä syytä käyttää tilauslentoja liikematkoilla – nopeus, mukavuus, luotettavuus ja lennon aikana työskentelyn mahdollistava yksityisyys korostuvat tärkeimmistä hyödyistä puhuttaessa. Konkreettiset esimerkit kuvaavat kuitenkin parhaiten tilauslentoratkaisujen tarjoamien mahdollisuuksien kirjoa, joten päätimmekin kertoa teille, kuinka yksityislentoja voi parhaiten liikematkoilla hyödyntää!


Tilauslento mahdollistaa tiukan aikataulun - kolme päivää, kolme maata ja kuusi tapaamista

 

Me täällä Private Skiesilla järjestämme kuljetusratkaisut aina optimaalisesti tarpeiden mukaan ja usein esimerkiksi useita tapaamisia toisella mantereella sisältävien liikematkojen lentokokonaisuudet sisältävät sekä reittilennon että sarjan lyhyempien välimatkojen tilauslentoja.

Eräs tyytyväinen asiakkaamme lensi Private Skiesin kilpailuttamalla reittilennolla ensin Eurooppaan, jossa hoiti kuusi tapaamista kolmessa eri maassa kolmen päivän aikana lentäen välimatkat tilauskoneella. Vaikuttavaa, eikö? Normaalisti vastaavanlaisia tapaamisia sisältävät matkat kestävän noin viikon verran käyttäen välimatkojen taittamiseen junaa, autoa tai reittilentoja.

 

Reittilennolla Yhdysvaltoihin ja osavaltioiden välit yksityislennon mukavuudessa – kuljetusratkaisut jokaiseen tarpeeseen

 

Tilauslento ei ole kaikilla reiteillä optimaalisin ratkaisu – tarpeet, budjetti ja aikataulujen väljyys vaihtelevat tilanteittain ja Private Skies Groups -palvelun myötä saat yhdellä soitolla tarjoukset niin reittilippujen, tilauslennon tai molemmat vaihtoehdot yhdistävän ratkaisun osalta.

 

Kun asiakkaamme otti meihin yhteyttä pyytäen järjestämään yrityksen tarpeisiin sopivat kuljetusratkaisut Yhdysvaltojen maaperälle suuntautuvaan liikematkaan, otimme haasteen mielellämme vastaan! Asiakkaan myyntitiimi lensi Yhdysvaltoihin reittilennolla, jonka jälkeen lensi maan sisäisesti Private Skiesin tilauslennoilla osavaltioiden ja kaupunkien välillä hoitaen tärkeät asiakastapaamiset parissa päivässä ja päästen vielä saman viikon lopulla takaisin kotimaahan seuraaviin tapaamisiin.

 

Otathan siis pian yhteyttä ja kilpailutamme puolestanne liikematkan tarpeita vastaavat tilauslennot, reittiliput tai niiden yhdistelmän!