Häähumua ilmassa - 4 tapaa räätälöidä häät tilauslennoilla!

 

Nyt kun Meghan ja Harry ovat saaneet toisensa, on häämatkustus ja korkealentoinen romantiikka erityisesti tällä viikolla mielessämme. Naimisiin mentäessä jokaisella on mahdollisuus tuntea itsensä kuninkaalliseksi tai elokuvatähdeksi, ja usein morsiusparit lähestyvätkin meitä toiveenaan unohtumaton päivä – ja häihin liittyvän matkustuksen ehdoton sujuvuus.

Lentämisen elämyksellisyyden, vapauden ja yksityisyyden johdosta yhä useammat parit sisällyttävät tilauslentoja hääsuunnitelmiinsa, oli sitten kyse kosinnasta, polttarimatkasta tai itse hääpäivästä. Koska tilauslentopalvelut ovat täysin toiveiden mukaan räätälöitävissä, vain taivas on rajana. Kokosimme tähän artikkeliin tilanteita joissa kokemuksen mukaan tilauslento on erityisen suosittu sekä myös kilpailukykyinen ja järkevä vaihtoehto! 

 

1. Kosinta

Polvistuminen on suuri hetki, ja olemme auttaneet monia jännittyneitä sulhasia luomaan kosintahetkestä erityisen muistettavan. Helikopterit ovat suosittuja, ja kosinnan voi toteuttaa esimerkiksi lentokentällä, minkä jälkeen pariskunta voi lähteä maisemalennätykselle korkeuksiin. Toisaalta, miltä kuulostaisi kosinta lennon aikana kauas maahan sydämen sisään piirrettyjen nimien saattelemana? Tapoja on monia, ja lentoelementti tuo kosintaan jo privaatin miljöönsä puolesta erityistä hehkua. 

 

2. Polttarit

Oli kyseessä sitten All inclusive -golfreissu poikien kanssa tai luksusgetaway tyttöporukalla, voimme vankalla kokemuksella auttaa toteuttamaan polttarimatkoista erityisen riemukkaita, ja te voitte keskittyä juhlistamaan avioituvaa ystävää. 

Aika on yleensä niukin resurssi, kun tarkoituksena on saada iso joukko ihmisiä yhteen erityisesti kun jo itse häiden suunnitteluun kuluu aikaa. Tässä kohtaa tilauslentojen hyöty korostuu, kun aikaa ei tuhlaannu lentokentällä ja saatte itse räätälöidä matkanne.

Yhteistyömme Elämys Groupin kanssa mahdollistaa polttarimatkojen yhdessä suunnittelun ja räätälöinnin matkakohteesta majoitukseen, aktiviteetteihin ja lentoihin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi tyttöjen päiväpolttarimatka Barcelonaan – aamulennolla Las Ramblakselle kymmeneksi, jolloin päivään mahtuu niin shoppailua, lounas, nähtävyyksiä, drinkkejä kuin illallinenkin ennen myöhäisillan kotiinpaluuta? Polttareiden suunnittelun ei tarvitse olla vaikeaa – ottamalla meihin yhteyttä toteutamme yhdessä toiveenne!

Helsinki – Barcelona

Etäisyys 2500 km

Lentoaika 3 h -3 h 30 min

Hinta alkaen 600€/matkustaja*

 

 

3. Yksityiskone häävieraille

Häiden järjestäminen ulkomailla kasvattaa jatkuvasti suosiotaan ympäri maailmaa ja Suomessa, ei vähiten uniikin hääpaikan ja lämpimän sään houkuttelemina. Vieraiden saaminen hääpaikalle ajoissa on helppoa tilauslennon avulla. Myös koko häävierasseurueen kuljettaminen maan halki tai meren yli onnistuu yksityiskoneella. 

Italia ja muu Etelä-Eurooppa ovat erityisen suosittuja hääkohteita, mutta myös Karibia ja Aasian kaukokohteet ovat nostaneet päätään. Kuten olemme aiemmassa artikkelissa todenneet, matkustajakohtainen hinta voi olla hyvin lähellä kaupallisten lentoyhtiöiden hintoja, mutta ilman viivytyksiä ja häsellystä. 

Helsinki – Rooma

Etäisyys 2500 km

Lentoaika 3 h -3 h 30 min

Hinta alkaen 600€/matkustaja*

 

 

4. Honeymoon

Yksityislento sinetöi yhteisen elämän aloittamisen paremmin kuin mikään muu. Kahdelle sopivassa cabinissa matkustamisen rauha ja yksityisyys on parasta luksusta hääparille rakkaudentäyteisen mutta uuvuttavan hääpäivän jälkeen, jolloin lentokentän hektisyydessä odottaminen ei pääse latistamaan tunnelmaa ja aiheuta stressia. Vannoutuneimpien romantikkojen tiedetään kantaneen uuden morsiamensa ylös lentokoneen portaista, ja luonnollisesti lennon aikaiset palvelut tehdään mittatilauksena hääparin toiveiden mukaan musiikista juoma- ja ruokatarjoiluihin. 

 

Suunnitellaan yhdessä unelmienne häälennot!

Järjestämme tilauslennot erilaisiin tarpeisiin aina tapauskohtaisten toiveiden mukaan, ja kilpailutamme poikkeuksetta parhaat toimijat. 

Häät tulossa tai muuten tarvetta tilauslennolle tai elämysmatkalle? Ota meihin yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai tarjouspyynnön osalta, niin autamme sinua toteuttamaan tilanteeseesi parhaiten sopivan ratkaisun!

 

 

*Hinta alkaen 200€/matkustaja täydellä matkustajakapasiteetilla