Eroon lentopelosta

Lentopelosta voi päästä eroon.

 

Lentäminen on tutkitusti turvallisin matkustusmuoto, mutta siitäkin huolimatta keskimäärin lähes kolmasosa ihmisistä kärsii lentopelosta. Lentopelko voi kehittyä jopa vuosien lentomatkustamisen jälkeen tai estää palmun alle pääsemisestä haaveilevan ensimmäisen lentomatkan.

Lentopelko voi johtua lukuisista eri syistä – tiedon puutteesta, ahtaan tai korkean paikan kammosta, lentokoneen putoamisen pelosta tai alttiudesta ahdistukselle tai paniikkikohtauksille. Myös tiedotusvälineillä on usein oma osansa lentopelon syntymisessä – lentämiseen liittyvät onnettomuudet uutisoidaan erittäin paljon herkemmin kuin esimerkiksi auto-onnettomuudet, sillä ne ovat merkittävästi harvinaisempia.

 

Lamaannuttavan lentopelon voi taltuttaa

 

Lentopelon vakavuus vaihtelee - valtaosalle lentopelkoisista ilmojen halki liitäminen on epämiellyttävää ja ahdistavaa, mutta kuitenkin sietorajojen sisäpuolella, kun taas kolmasosalla lentopelkoisista pelko on fobian tasolla ja hoitamattomana estää lentomatkustamisen täysin. Lentämistä henkensä edestä pelkäävä joutuu hylkäämään koneeseen astumista vaativat innostavat matkasuunnitelmat ja jää paitsi monesta riemusta.

Lentopelkoa voi kuitenkin lievittää ja siitä voi päästä kokonaan eroon. Onkin tärkeää, että lentämistä pelkäävä tarttuu toimeen voidakseen tulevaisuudessa nauttia matkustelusta ja kyetä esimerkiksi työnsä puolesta matkustamaan ulkomaille. Tehokkain keino pelon taltuttamiseen on ammattilaisten johdolla käytävät lentopelkokurssit, joilla muun muassa tutustutaan lentämiseen liittyviin faktoihin ja tilastoihin, tutkitaan lentopelon syntymekanismeja sekä harjoitetaan tekniikoita pelon hallintaan ja rentoutumiseen.

 

Lentopelko hallintaan omalta kotisohvalta käsin

 

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä eroon lentopelosta omalta kotisohvaltasi käsin suomalaisten ilmailualan ammattilaisten ja psykologien yhteistyössä kehittämällä Suomen Ilmailupalvelut Oy:n lentopelkokurssilla. 5 viikkoa kestävällä etäopetukseen perustuvalla kurssilla lentopelko selätetään viiden askelen kautta, joista viimeisimmällä kurssilaiset pääsevät virtuaaliselle lennolle, jossa lento käydään läpi vaihe vaiheelta lentokoneeseen astumisesta määränpäähän saapumiseen saakka. Kurssille osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä nettiyhteyden. Lisätietoja kurssista löydät osoitteesta eroonlentopelosta.fi.

Suomen Ilmailupalvelut Oy lentopelkokurssin voit varata nyt jouluhintaan 329€. Yhteistyössä Suomen Ilmailupalvelut Oy:n kanssa Private Skies tarjoaa lähestyvän joulun kunniaksi alekoodin, joka oikeuttaa vielä 10 % lisäalennukseen lentopelkokurssin jouluhinnasta! Koodilla PrivateSkies2018 saat siis 10 % lisäalennuksen kurssista verkkokaupassa, koodi on voimassa 31.12.2017 asti.

Tiesithän, että Suomen Ilmailupalvelut Oy:n lentopelkokurssilla on 100 % tyytyväisyystakuu? Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, ilmoittamalla asiasta 14 vuorokauden kuluessa kurssin alkamisesta saat kurssin hinnan kokonaisuudessaan takaisin.

 

Tartu siis toimeen ja käy ilmoittautumassa lentopelkokurssille tai osta kurssi lahjaksi lentopelosta kärsivälle läheisellesi, seuraava lentopelkokurssi alkaa 9.1.2018!