Asiakascase: Pelastettu liikematka – VIP-helikopterilennolla Helsingistä Äänekoskelle

 

 

Meille Private Skiesilla asiakkaamme ovat kaikki kaikessa. ja se todella näkyy. Kuten aiemmassa artikkelissa olemme kertoneet, matkamme varrelle mahtuu varsin uniikkeja ja uskomattomia tilanteita, jotka ovat kuitenkin päättyneet onnellisesti niin johtoryhmän, lemmikkien kuin viskipullonkin ajoissa ja kustannustehokkaasti perille saapumiseen.

Kesän kynnyksellä on jälleen ehtinyt sattua ja tapahtua, ja olemme saaneet kunnian työskennellä monissa toimeksiannoissa - myös aikataulun tai muiden muuttujien osalta mahdottomilta vaikuttavissa puitteissa. Kuten asiakkaamme tietävät, me emme kuitenkaan tunne mahdottoman käsitettä, kun kysymykseen tulee aikatauluissa pysyminen, luotettavuus ja kustannustehokkuus. Haluammekin nyt jakaa yhden kuluvan vuoden hienoimmista asiakastarinoistamme, jossa saimme todella pistää parastamme!

 

Tarpeena nopea ja mutkaton siirtymä lentokentältä asiakastapaamispaikalle

 

Business-tapaamisten aikataulupaineet voivat tiettävästi joskus olla hurjia. Asiakkaamme laskeutuivat toukokuisena arkiaamuna Moskovasta tulevalla reittilennolla Helsinki-Vantaalle klo 10:20, ja heidän tuli ehtiä tapaamiseen klo 12. No mikäs siinä, niin sanotusti just in time? Matkaan toi jännitystä vain se pieni lisä, että huipputärkeä tapaaminen oli Äänekoskella reilun kolmensadan kilometrin ja neljän tunnin ajomatkan päässä Helsingistä! Järjestimme kiitoradalta suoran kuljetuksen Helsinki-Vantaan VIP-terminaaliin, jolloin asiakkaamme ohittivat passintarkastusjonot omaa passi- ja turvatarkastusta käyttäen.

 

Kiitoradalta VIP-terminaalin kautta yksityishelikopterilla kohteeseen

 

VIP-terminaalista siirryttiin joustavasti omaan yksityishelikopteriin, joka kuljetti asiakkaamme suoraan tapaamispaikkana toimivan hotellin edustalle muutaman askeleen päähän hotellin ovesta. Tämä erityislaatuinen helikopterilento todella osoitti arvonsa sekä pelasti asiakkaidemme tärkeän päivän, ja tapaamiseen ehdittiin lopulta jopa etuajassa. Tapauksessa on ehkäpä ripaus Mission Impossiblea, mutta asiakkaamme pystyivät tässäkin tapauksessa luottamaan nopeuteemme ja ammattitaitoomme.

 

Tilaus- ja ryhmälennot ammattitaidolla ja luotettavasti – edessä virkistysmatka tai yritystapaaminen?

 

Asiakkaamme olivat erityisen tyytyväisiä nopeaan ja luotettavaan palveluun näissä erikoisissa olosuhteissa, ja tällaiset tapaukset edustavat omalta osaltaan työmme suolaa. Rakastamme haasteita ja odotusten ylittämistä, mutta oli tarpeesi sitten akuutti tai kiireettömämpi, otathan meihin yhteyttä tarjouspyynnön osalta. Kilpailuitamme niin tilaus- kuin reittilennotkin täysin tarpeidesi mukaan, ja olemme aina palveluksessasi!

Vauhdikasta kesän jatkoa,

Private Skiesin tiimi