9 tärkeintä syytä käyttää tilauslentoja liikematkoilla

 

 

Runsaasti lentäville liikematkustajille mahdollisuus muuttaa pilvien yläpuolella vietettävät tunnit tehokkaiksi työtunneiksi voi tehdä merkittävän vaikutuksen tuottavuuteen ja työhyvinvointiin.

Yritykset ovatkin alkaneet enenevissä määrin näkemään tilauslennot tuottavuuden ja tuloksellisuuden edistäjinä liiketoiminnassa ja työkaluina työhyvinvoinnin parantamiseen.

Kaupallisten lentojen bisnesluokan liput ovat kalliita, mutta eivät takaa ajallaan lähtevää lentoa tai poista lentokentällä hukattuja tunteja ja aikataulujen mukauttamiseen käytettyjä resursseja. Etenkin suuremman työryhmän matkustaessa useisiin kohteisiin nopealla aikataululla tai lennontarpeen ilmetessä lyhyellä varoitusajalla, on tilauslento useimmiten kustannustehokkaampi ja eritoten optimaalisempi ja mukavampi kuljetusratkaisu.

Kokosimme alle yhdeksän tärkeintä syytä kääntyä tilauslentopalveluiden puoleen liikematkojen kuljetusratkaisuja varatessa!

 

Tilauslentäminen on nopein ja mukavin tapa matkustaa
 

1.     Tilauslento on helpoin tapa lentää vaikeasti saavutettaviin kohteisiin, tarvittaessa useamman kohteen kautta tai suoraan päämäärään, johon reittilentoja ei ole tarjolla.

2.     Liikelentokoneet ovat kevyempiä ja voivat lentää suuria kaupallisia koneita korkeammalla, joten ilmassa on vähemmän ruuhkaa, lennot kulkevat aina optimoitua lentoreittiä ja saavutkin kohteeseen useimmin kaupallista lentoa nopeammin.

3.     Lentäessäsi Private Skiesin tilauslennoilla siirrät suurenkin joukon paikasta A paikkaan B nopeasti, kustannustehokkaasti ja kaikki käytännönjärjestelyt hoidetaan puolestasi.

 

 

Tilauslennon myötä optimoit aikataulun ja vältyt yllätyksiltä
 

4.     Asiakkaan tarpeista riippuen yksityislennon myötä lentokentällä matkustajia odottavat erityspalvelut, tarvittava määrä henkilökuntaa ja nopeampi lähtöselvitys.

5.     Yksityislennon aikataulut ovat aina räätälöitävissä tarpeidesi mukaan - saavut päämäärään aikatauluihisi optimoituna ajankohtana etkä tuhlaa aikaasi kentällä tai kohteessa odotteluun.

6.     Tilauslentoja perutaan äärimmäisen harvoin eikä sinun tarvitse pelätä lennon myöhästymistä. Mikäli lento jouduttaisiin kuitenkin perumaan, on Private Skiesilla laaja yhteistyökumppaniverkosto, josta korvaava lento saadaan järjestettyä hyvinkin pikaisesti.

 

 

Tehokasta työskentelyä lennon aikana

 

7.     Liikematkaajille tilauslento on tehokas ratkaisu niin ajan kuin kustannustenkin suhteen – vuositasolla liikematkustajien kaupallisilla lennoilla menetetyt tehokkaat työtunnit maksavat maltaita.

8.     Yksityisellä lennolla sinä ja tiimisi voitte työskennellä tehokkaasti koko lennon ajan ja mikä tärkeintä, luottamuksellisuus on taattu.

9.     Toisin kuin reittilennolla, tilauslennolla voit järjestää kokouksen koko tiimin kesken tai vaihtoehtoisesti työskennellä omassa rauhassa ilman ympärillä liikkuvia matkustajia.

 

Tiesithän, että mikäli tilauslento ei osoittautuisi kohdallanne optimaalisimmaksi kuljetusratkaisuksi, Private Skies Groups -palvelun myötä kilpailutamme nyt ilmaiseksi myös reittiliput tilauslentojen lisäksi! Saat siis yhdellä yhteydenotolla tarjouksen niin tilauslennoista kuin reittilipuistakin. Jätäthän tarjouspyynnön verkkosivuillamme ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä!