6 onnistumistarinaa tilauslennoista - tämän takia asiakkaamme rakastavat palveluitamme!

 

Me Private Skiesilla pidämme asiakkaistamme huolta, ja se todella näkyy. Historiaamme mahtuu toinen toistaan uskomattomampia ja haastavampia tilanteita, jotka ovat kuitenkin päättyneet onnellisesti niin johtoryhmän, koirien kuin viskipullonkin saapumiseen perille kohteeseen ajoissa ja kustannustehokkaasti!

 

Halusimme jakaa kanssanne osan ikimuistoisimmista tapauksista, joissa asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä nopeaan ja erikoisimpiinkin olosuhteisiin mukautuvaan palveluumme sekä tilauslentojemme luotettavuuteen. Lue siis parhaimmat onnistumistarinamme ja ota yhteyttä, mikäli voimme auttaa sinuakin tilauslentojen tai ryhmämatkojen järjestämisessä tai reittilippujen kilpailuttamisessa! 

 

1.    Helikopteri valmiudessa synnytystä varten
 

Asiakkaamme vaimon laskettu aika oli lähestymässä, mutta työmatka ei voinut odottaa.

Lapsen syntymän voi kuitenkin kokea vain kerran, joten Private Skiesin tiimi järjesti helikopterin 24 h valmiuteen, mikäli asiakkaamme vaimo ryhtyisi synnyttämään kesken matkan. Helikopteri oli valmiudessa koko työmatkan ajan ja tuleva isä vältti riskin myöhästyä yhdestä elämänsä tärkeimmistä hetkistä!

 

2.    Koirien lennätys omistajan luo Nizzaan 4 tuntia soitosta

 

Koira on ihmisen paras ystävä ja se tiedetään Private Skiesin toimistollakin!

Asiakkaallemme oli tullut ikävä koiriaan, joten järjestimme koirakuriirin saattamaan asiakkaamme koirat neljä tuntia puhelinsoitosta tilauslennolla Nizzaan. Koirakuriirimme piti seuraa karvaisille kavereille lennon ajan ja piti huolta, että koirat pääsivät mukavasti ja turvallisesti omistajansa luo Nizzan lämpöön.

 

Koirakuriiri palveluksessanne!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.    Viinit Ranskasta 48 tunnin varoitusajalla

 

Kilpailuttaessasi tilauslennot Private Skiesin kautta, voit olla varma, että saat toivomasi tarjoilun koneeseen lyhyelläkin varoitusajalla.

Eräänä iltapäivänä 48 tuntia ennen lentoa saimme asiakkaaltamme toivomuksen erityisestä viinitarjoilusta lennolla. Viiniä ei ollut saatavilla Suomessa, mutta Private Skiesin tiimi tilasi viinin pikatoimituksella Ranskasta ja viini odottikin asiakasta kylmänä koneessa!

 

4.    Charterlento 20 000 € kilpailijan tarjousta edullisemmin alle kahdessa vuorokaudessa

 

Asiakkaamme oli varannut charterlennon suoraan operaattorilta, joka perui lennon noin kaksi viikkoa ennen matkaa. Asiakas ottikin meihin yhteyttä, sillä Private Skiesilla on tunnetusti resurssit löytää korvaava lento peruuntuneen tilalle todella nopeasti ja asiakkaamme ovat säästäneet parhaimmillaan kymmeniä tuhansia euroja lentoa kohden siirtyessään käyttämään palveluitamme.

Tiimimme järjesti asiakkaalle uuden tilauslennon alle 48 tunnissa ja mikä parasta, lento oli 20 000 € edullisempi kuin operaattorilta tilattu peruuntunut lento. Tämä onnistumistarina oli alku pitkälle ja vahvalle asiakassuhteelle, asiakkaamme on kilpailuttanut tuosta hetkestä lähtien tilauslentonsa aina Private Skiesin kautta.

 

5.    Viskipullo Tallinnasta Kittilään neljä tuntia soitosta
 

Oli kyseessä sitten tilauslennolla kuljetettava kissa, koira tai pullo viskiä, kilpailutamme koneet lyhyelläkin varoitusajalla ja järjestämme toimituksen turvallisesti ja nopeasti kohteeseen.

Eräänä aurinkoisena lauantaina saimme soiton Kittilästä – tietty laadukas pullo viskiä oli saatava hinnalla millä hyvänsä saman päivän aikana Kittilään. Turistisesonki oli huipussaan ja yksikään lähialueen kone ei ollut vapaana, mutta kuten tavallista, tiimimme löytää aina ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tallinnaan oli juuri laskeutunut kaksimoottorinen kopteri, jonka hälytimme välittömästi lennättämään viskipullon Kittilään. Pullo saapui asiakkaalle 4 tuntia puhelinsoitosta ja lauantai oli pelastettu!

Kumpikohan oli tyyriimpi, viski vai tilauslento? Tämä jäi tiimillemme mysteeriksi.

 

Viski Kittilään helikopterilla neljässä tunnissa!

 

 

 

 

 

 

 

 

6.    Lumimyrsky riehui ja kaupallisten lentoyhtiöiden lennot peruutettu tai myöhässä – Private Skies hoiti homman kotiin ja säästi asiakkaalta 10 000 €

 

Pohjois-Euroopassa riehui kova lumimyrsky, lentoja peruutettiin ja niitä myöhästyi paljon. Saimme yhteydenoton asiakkaaltamme, jonka johtoryhmän oli päästävä määränpäähänsä lumimyrskystä huolimatta, mutta tilanne oli haastava.

Johtoryhmän jäsenet olivat kolmessa eri kohteessa ja koko ryhmän olisi päästävä saman illan aikana takaisin ja oli enemmän kuin selvää, ettei kaupallisilla lennoilla matkan onnistuminen ollut mahdollista. Otimme haasteen vastaan ja järjestimme pikaisesti johtoryhmälle koneen, joka nouti matkustajat kolmesta eri kohteesta ennen lopulliseen määränpäähän vientiä ja toi vielä illalla takaisin kotiin!

Private Skiesin ja lentoyhtiön yhteistyön sekä ammattitaidon ansiosta ja varasuunnitelmien luomisen voimalla selvisimme päivästä ilman myöhästymisiä eikä kallista jäänestopesuakaan jouduttu tekemään koneelle kertaakaan. Tällä strategisella suunnittelulla saimme johtoryhmän kohteeseen ajoissa lumimyrskystä huolimatta ja säästimme asiakkaalta 10 000 euroa.

 

Jos sinullakin on tarvetta tilauslentojen kilpailutukselle, kiinteille ja läpinäkyville hinnoille sekä nopealle ja joustavalle palvelulle, otathan meihin yhteyttä jättämällä tarjospyynnön!