5 syytä, miksi yhä useammat yritykset käyttävät yksityisiä tilauslentopalveluita

Yksityisten tilauslentopalveluiden käyttäminen on järkevää ja kustannustehokasta

 

Mikäli olet yrittäjä, matkustaminen on todennäköisesti iso ja tärkeä osa työtäsi. Jos etsit tehokasta ja mukavaa vaihtoehtoa perinteiselle lentomatkustamiselle, on yksityisen tilauslentopalvelun käyttäminen kannattavaa niin ajan säästäminen kuin matkustusmukavuuskin mielessä. Yksityiset tilauslentopalvelut takaavat parhaat ja turvallisimmat lentomatkat sinulle ja yrityksellesi.

1. Yksityisten tilauslentopalveluiden markkina kasvaa kovaa vauhtia

Kiireiset bisnesmatkaajat, jotka aiemmin turvautuivat perinteisten lentoyhtiöiden bisnesluokassa lentämiseen, ovat yhä enenevässä määrin siirtymässä yksityisten tilauslentopalveluiden puoleen.

Tärkeimmät syy kaupallisten lentoyhtiöiden palvelujen hylkäämiseen ovat valitettavan yleiset lentojen myöhästymiset sekä aikaa vievät perusteelliset turvatarkastukset kentillä. Bisnestapaamiset ja sopimusneuvottelut eivät odota myöhästynyttä lentomatkailijaa ja tästä syystä peruuntuneet diilit maksavat helposti yrityksille pitkässä juoksussa valtavan määrän rahaa menetettyjen tuottojen muodossa.

2. Yksityisten lentopalveluiden menestyksen avain on joustavissa aikatauluissa

Aikatauluusi sopivimman lennon löytäminen ei ole koskaan helppoa. Kaupallisten lentoyhtiöiden bisnesluokat tarjoavat mukavuutta, mutta liikematkailijat voivat joutua siitäkin huolimatta viettämään tunteja lentokentillä odottamassa jatkolentoa ja tai myöhästynyttä konetta. Yksityislennolla matkaaminen poistaa ylimääräiset aikatauluongelmat ja tarjoaa tehokkaan ja nopean tavan päästä perille kohteeseen kuin kohteeseen aikatauluusi sopivimpana ajankohtana.

3. Yksityislentoja hyödyntävät liikematkailijat menestyvät paremman tuottavuuden avulla

Käyttämällä yksityisiä tilauslentopalveluita, yritykset pystyvät nostamaan tuottavuuttaan ja menestymään paremmin, kun henkilöstön lentokentillä odotteluun ja aikataulujen sovittamiseen tuhlattu aika laskee merkittävästi. Lentokentillä hukattu aika maksaa vuositasolla yrityksille valtavia summia menetettyinä tehokkaina työtunteina.

Yksityislentämisen hyödyt ovat yksinkertaisesti selitettävissä – yksityiset tilauslentopalvelut kaupallisten lentoyhtiöiden palveluihin verrattuna säästävät aikaa ja poistavat turhat myöhästymiset kuvioista niin pienillä kuin suurillakin lentokentillä.

4. Peruuntumiset ovat harvinaisia

Yksityislentoja perutaan äärimmäisen harvoin ja yrityksesi voi todella luottaa sovittuun aikatauluun. Vaikka saapuisit tiimisi kanssa myöhässä kentälle, on koneenne heti valmiina lähtöön. Mikäli lentosi kuitenkin jostain syystä peruuntuisi, on yksityislentojen palvelujentarjoajilla resurssit vastata nopeasti muutoksiin ja järjestää yrityksellesi korvaava lento pikavauhdilla laadukkaiden yhteistyökumppaneiden avulla.

5. Yksityisten tilauslentopalveluiden käyttäminen on järkevää ja kustannustehokasta

Yritysten sisäinen lentojen varaamisesta vastaava henkilökunta neuvottelee palveluista mieluiten suoraan lentopalveluiden välittäjän kanssa. Yksityisiä lentopalveluja välittävillä yrityksillä on käytettävissä useita erilaisia koneita, minkä vuoksi välittäjä löytää joustavasti ja tehokkaasti juuri yrityksesi tarpeisiin sopivat koneet ja lentoaikataulut lyhyelläkin varoitusajalla.

Suomalainen Private Skies lennättää sinut ja yrityksesi henkilöstön toivomaasi kohteeseen mukavasti, nopeasti ja vähällä vaivalla. Me Private Skiesillä varmistamme, että niin kotimaan sisäiset kuin ulkomaille suuntautuvat lennot ovat kohtuuhintaisia, helposti varattavissa ja maksettavissa sekä täydellisesti yrityksesi tarpeisiin ja aikatauluihin sopivia.
 

Otathan meihin yhteyttä ja neuvottelemme yrityksellesi sopivimmat lentopalvelut!