5 VINKKIÄ ONNISTUNEESEEN YRITYKSEN VIRKISTYSMATKAAN

Virkistysmatka kohottaa tiimihenkeä ja on erinomaista sisäistä markkinointia

 

 

Jokainen yritys hyötyy virkistysmatkasta kaukana toimistolta – oli toiveena sitten täysi rentoutuminen, tiimihengen parantaminen, työntekijöiden palkitseminen tai yritystoiminnan ja prosessien kehittäminen, matkustaminen ryhmänä upeaan kohteeseen kohottaa tiimihenkeä ja edistää erinomaisesti sisäistä markkinointia.

Private Skiesin tiimi kokosi kokemuksensa perusteella alle 5 tärkeintä vinkkiä onnistuneeseen yrityksen virkistysmatkaan!

 

1.     Laadi tarkka suunnitelma ja budjetti

 

Suunnittelemalla virkistysmatkan huolella etukäteen ja määrittelemällä sopivan budjetin, onnistut säästämään kuluissa ja varmistamaan, että virkistysmatkan kuljetusratkaisu, yöpyminen ja aktiviteetit ovat linjassa tavoitteiden kanssa.

 

  • Mitkä ovat virkistysmatkan tavoitteet?
  • Mitä tarpeita ryhmällänne on ja mitä toivotte matkan sisällöltä?
  • Kuinka suuren budjetin voitte allokoida matkaan?
  • Mikä kohde sopisi parhaiten tavoitteisiinne ja budjettiinne?

 

2.     Varmista, että matkustatte kohteeseen miellyttävästi ja ikimuistoisesti

 

Onnistunut yrityksen virkistysmatka alkaa jo toimiston ovelta ja jatkuu kaukaisempiin kohteisiin suunnatessa useimmiten lentäen. Private Skiesin avulla lennätät tiimisi joustavasti kohteeseen kuin kohteeseen tarpeidenne ja yrityksenne mukaan brändätyn tilauslennon saattelemana. Private Skies Events -palvelun avulla voit siirtää virkistysmatkan suunnittelun meille ja järjestämme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa virkistysmatkanne puolestanne hetki hetkeltä suunniteltuna toiveidenne mukaan, kaikki yksityiskohdat huomioon ottaen. 

Jättämällä tarjouspyynnön tilauslennosta saat nopealla aikataululla vähintään kaksi optimaalisinta vaihtoehtoa sisältävän tarjouksen ja uuden Groups-palvelumme myötä kilpailutamme puolestasi tarpeen tullen ryhmällenne myös reittiliput!

Aktiviteetit voitte aloittaa jo lennon aikana – tilauslennolla yksityisyys ja salassa pitäminen on taattu.

 

3.     Valmistele tiiminrakennusaktiviteetit osallistujat huomioon ottaen

 

Innostuisivatko tiimisi jäsenet yhdessä ulkoilusta ja urheilemisesta vai kuulostaako uusien prosessien suunnittelu loistoruoan ja musiikin parissa enemmän teille sopivalta?

Virkistysmatkan aktiviteettimahdollisuuksien kirjo on laaja ja jo valittu matkakohde voi mahdollistaa upeita yhteisiä retkiä tai rentoutumista auringossa. Yhdessä tekeminen, aktiviteettien kautta työkavereihin paremmin tutustuminen, tulevaisuuden suunnittelu ohjatusti miellyttävässä ympäristössä ja vaikkapa karaokehetki oman tiimin kesken voi jättää virkistysmatkan ikuisesti ryhmäsi mieleen!

 

4.     Käytä tilaisuutesi kannustaa avoimeen keskusteluun ja palkita parhaat tekijät

 

Kuinka usein tiiminne jäsenet ehtivät istua alas ilmaisemaan ideoitaan, ajatuksiaan ja antamaan palautetta kasvokkain?

Vaikka organisaatioissa kannustettaisiinkin avoimeen keskusteluun ja ovet olisivat aina auki keskustelua varten, kiireisessä arjessa tärkeä palaute ja uudet, loistavat ideat saattavat helposti jäädä nostamatta pöydälle. Virkistysmatka onkin loistava tilaisuus kannustaa ryhmän jäseniä avoimeen keskusteluun ja etenkin kollegoiden kiittäminen ja parhaiden tekijöiden palkitseminen kruunaa onnistuneen virkistysmatkan!

 

5.     Älä unohda pitää hauskaa!

 

Muista, että virkistysmatkan tarkoitus on pohjimmiltaan rentoutua ja pitää hauskaa ryhmänä! Matkan järjestäminen saattaa vaatia paljon aikaa, valmistelua ja tiedon hankkimista, mutta ryhmäsi on taatusti kiitollinen kaikesta virkistysmatkan eteen nähdystä vaivasta.

Vaikka matkalla suunniteltaisiinkin tulevan vuoden tapahtumia ja tavoitteita, tärkeimmät tavoitteet ovat kuitenkin tiimihengen kohotus, työntekijöiden sitouttaminen ja palkitseminen sekä hauskanpito.
 

Paina siis nämä vinkit mieleesi ja virkistysmatkanne kohteeseen kuin kohteeseen jää varmasti osallistujien mieleen ja kohottaa ryhmähenkeä!